Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lisette Glaudemans
Werk & Geld

Lisette Glaudemans 25.82 Punten

Lisette Glaudemans scoort 25.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Lisette Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 29.46 punten scoort Lisette Glaudemans slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 52.58 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 52.58 punten in relatie tot Lisette Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lisette Glaudemans 49.71 Punten

Lisette Glaudemans scoort 49.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.87 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Lisette Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lisette Glaudemans 95.36 Punten

Lisette Glaudemans scoort 95.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 10.82 punten scoort Lisette Glaudemans beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: