Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lodewijk Glansbeek
Werk & Geld

Lodewijk Glansbeek 92.09 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Lodewijk Glansbeek 92.09 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Lodewijk Glansbeek en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 42 punten is Lodewijk Glansbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Lodewijk Glansbeek de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 23.23 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 23.23 punten in relatie tot Lodewijk Glansbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lodewijk Glansbeek 53.88 Punten

Lodewijk Glansbeek scoort 53.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.65 punten is Lodewijk Glansbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Lodewijk Glansbeek 62.01 Punten

Lodewijk Glansbeek scoort 62.01 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Lodewijk Glansbeek en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 60.56 punten heeft Lodewijk Glansbeek duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: