Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lonneke En Laura Gladdines Toebak
Werk & Geld

Lonneke En Laura Gladdines Toebak 43.89 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Lonneke en Laura Gladdines Toebak en Gerard Van IJsselmuiden. Lonneke en Laura Gladdines Toebak scoort 43.89 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Lonneke en Laura Gladdines Toebak. Met een verschil van 45.91 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Lonneke en Laura Gladdines Toebak de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 89.2 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 89.2 punten in relatie tot Lonneke en Laura Gladdines Toebak in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lonneke En Laura Gladdines Toebak 54.08 Punten

Lonneke en Laura Gladdines Toebak scoort 54.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 35.12 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Lonneke en Laura Gladdines Toebak de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Lonneke En Laura Gladdines Toebak 65.24 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Lonneke en Laura Gladdines Toebak en Gerard Van IJsselmuiden. Lonneke en Laura Gladdines Toebak scoort 65.24 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 28.42 punten verschil scoort wint Lonneke en Laura Gladdines Toebak in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: