Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lotte Van Der Glas
Werk & Geld

Lotte Van Der Glas 48.88 Punten

Lotte Van der Glas scoort 48.88 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Lotte Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 31.05 punten is Lotte Van der Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 63.38 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.38 punten in relatie tot Lotte Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lotte Van Der Glas 81.05 Punten

Lotte Van der Glas scoort 81.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.67 punten scoort Lotte Van der Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Lotte Van Der Glas 96.81 Punten

Lotte Van der Glas scoort 96.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 11.6 punten scoort Lotte Van der Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: