Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lourdes Gimenez Sanches
Werk & Geld

Lourdes Gimenez Sanches 68.66 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen LOURDES gimenez Sanches en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied. LOURDES gimenez Sanches scoort 68.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 51.67 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van LOURDES gimenez Sanches de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 48.76 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 48.76 punten in relatie tot LOURDES gimenez Sanches in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lourdes Gimenez Sanches 29.17 Punten

LOURDES gimenez Sanches scoort 29.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 19.59 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan LOURDES gimenez Sanches in de categorie persoonlijke vaardigheden dan LOURDES gimenez Sanches.
Liefde en Relaties

Lourdes Gimenez Sanches 66.79 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen LOURDES gimenez Sanches en Gerard Van IJsselmuiden. LOURDES gimenez Sanches scoort 66.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 5.01 punten verschil, net gewonnnen van LOURDES gimenez Sanches.
Bekijk ook de Combats tussen: