Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Lugo Cruz La De Gladys
Werk & Geld

Lugo Cruz La De Gladys 43.59 Punten

Lugo cruz la De Gladys scoort 43.59 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Lugo cruz la De Gladys en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 20.45 punten scoort Lugo cruz la De Gladys slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 94.92 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 94.92 punten in relatie tot Lugo cruz la De Gladys in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lugo Cruz La De Gladys 5.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lugo cruz la De Gladys 5.25 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.25 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 89.67 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Lugo cruz la De Gladys in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lugo Cruz La De Gladys 83.97 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Lugo cruz la De Gladys 83.97 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 59.29 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Lugo cruz la De Gladys in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: