Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Luke Glaudemans
Werk & Geld

Luke Glaudemans 5.73 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Luke Glaudemans 5.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.73 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Luke Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 44.53 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Luke Glaudemans de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Luke Glaudemans.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 67.07 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.07 punten in relatie tot Luke Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Luke Glaudemans 5.88 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Luke Glaudemans 5.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.88 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 61.19 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Luke Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Luke Glaudemans 94.11 Punten

Luke Glaudemans scoort 94.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Luke Glaudemans met ruim 89.92 punten heeft gewonnnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: