Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Maarten Van Der Glas
Werk & Geld

Maarten Van Der Glas 71.07 Punten

Maarten Van der Glas scoort 71.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Maarten Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 15.3 punten verschil scoort Maarten Van der Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 78.22 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 78.22 punten in relatie tot Maarten Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maarten Van Der Glas 36.61 Punten

Maarten Van der Glas scoort 36.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.61 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Maarten Van der Glas de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maarten Van Der Glas 85.69 Punten

Binnen deze categorie scoort Maarten Van der Glas 85.69 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 6.7 punten verschil, net gewonnnen van Maarten Van der Glas.
Bekijk ook de Combats tussen: