Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Manon Van Glabbeek
Werk & Geld

Manon Van Glabbeek 50.67 Punten

De samenwerkverhouding tussen Manon Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Manon Van Glabbeek 50.67 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 27.33 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden minder dan Manon Van Glabbeek op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 76.28 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 76.28 punten in relatie tot Manon Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Manon Van Glabbeek 8.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Manon Van Glabbeek 8.01 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.01 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 68.27 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Manon Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Manon Van Glabbeek 28.17 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Manon Van Glabbeek 28.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Manon Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 45.35 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Manon Van Glabbeek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: