Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Manuel Vazquez Van Riesen
Werk & Geld

Manuel Vazquez Van Riesen 89.74 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Manuel Vazquez Van riesen en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Manuel Vazquez Van riesen 89.74 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 71.33 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Manuel Vazquez Van riesen op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.15 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.15 punten in relatie tot Manuel Vazquez Van riesen. Het aantal van 12.15 punten redelijk laag.

Manuel Vazquez Van Riesen 60.51 Punten

Manuel Vazquez Van riesen scoort 60.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.36 punten is Manuel Vazquez Van riesen ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Manuel Vazquez Van Riesen 68.11 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Manuel Vazquez Van riesen en Gerard Van IJsselmuiden. Manuel Vazquez Van riesen scoort 68.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 26.4 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Manuel Vazquez Van riesen.
Bekijk ook de Combats tussen: