Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Manuela Gasulla Gimenez
Werk & Geld

Manuela Gasulla Gimenez 79.39 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Manuela Gasulla gimenez en Gerard Van IJsselmuiden. Manuela Gasulla gimenez scoort 79.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 32.14 punten is Manuela Gasulla gimenez de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 94.96 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 94.96 punten in relatie tot Manuela Gasulla gimenez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Manuela Gasulla Gimenez 90.94 Punten

Manuela Gasulla gimenez scoort 90.94 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.02 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Manuela Gasulla gimenez in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Manuela Gasulla Gimenez 54.96 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Manuela Gasulla gimenez 54.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Manuela Gasulla gimenez en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met 0.98 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Manuela Gasulla gimenez op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: