Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marc Glashouwer
Werk & Geld

Marc Glashouwer 49 Punten

Marc Glashouwer scoort 49 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Marc Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 36.89 punten is Marc Glashouwer de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.58 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.58 punten in relatie tot Marc Glashouwer. Het aantal van 0.58 punten behoorlijk laag.

Marc Glashouwer 32.61 Punten

Marc Glashouwer scoort 32.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.03 punten is Marc Glashouwer de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marc Glashouwer 21.81 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marc Glashouwer 21.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marc Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 71.98 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Marc Glashouwer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: