Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marco Van Glabbeeck
Werk & Geld

Marco Van Glabbeeck 62.17 Punten

Marco Van glabbeeck scoort 62.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marco Van glabbeeck en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 35.67 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marco Van glabbeeck de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 47.65 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 47.65 punten in relatie tot Marco Van glabbeeck in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marco Van Glabbeeck 29.93 Punten

Marco Van glabbeeck scoort 29.93 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 17.72 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Marco Van glabbeeck in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Marco Van glabbeeck.
Liefde en Relaties

Marco Van Glabbeeck 78.89 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marco Van glabbeeck en Gerard Van IJsselmuiden. Marco Van glabbeeck scoort 78.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 13.41 punten scoort Marco Van glabbeeck beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: