Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marco Vink Glanerbrug
Werk & Geld

Marco Vink Glanerbrug 26.97 Punten

Marco Vink Glanerbrug scoort 26.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Marco Vink Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 64.27 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Marco Vink Glanerbrug in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 58.26 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 58.26 punten in relatie tot Marco Vink Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marco Vink Glanerbrug 87.61 Punten

Marco Vink Glanerbrug scoort 87.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.35 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Marco Vink Glanerbrug op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marco Vink Glanerbrug 1.69 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Marco Vink Glanerbrug 1.69 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 1.69 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marco Vink Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 58.2 punten heeft Marco Vink Glanerbrug ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: