Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marga Borst Vdiepen
Werk & Geld

Marga Borst Vdiepen 8.16 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Marga Borst VDiepen 8.16 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 8.16 punten weinig. Financieel gezien zal Marga Borst VDiepen zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

In de in de categorie Werk en Geld is Marga Borst VDiepen met 5.5 punten verschil iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 82.03 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.03 punten in relatie tot Marga Borst VDiepen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marga Borst Vdiepen 12.53 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marga Borst VDiepen 12.53 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 12.53 punten redelijk laag.

Met een verschil van 69.5 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Marga Borst VDiepen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marga Borst Vdiepen 0.51 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Marga Borst VDiepen 0.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.51 punten is heel laag.
Met een verschil van 42.12 punten wint Gerard Van IJsselmuiden het van Marga Borst VDiepen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: