Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marga Van Glabbeek
Werk & Geld

Marga Van Glabbeek 33.49 Punten

Marga Van Glabbeek scoort 33.49 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marga Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 3.2 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Marga Van Glabbeek in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 91.68 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 91.68 punten in relatie tot Marga Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marga Van Glabbeek 70.05 Punten

Marga Van Glabbeek scoort 70.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.63 punten scoort Marga Van Glabbeek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marga Van Glabbeek 20.84 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marga Van Glabbeek 20.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marga Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 66.14 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Marga Van Glabbeek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: