Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Margreet Gelling Glazenburg
Werk & Geld

Margreet Gelling Glazenburg 26.44 Punten

Margreet Gelling Glazenburg scoort 26.44 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Margreet Gelling Glazenburg en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 27.14 punten scoort Margreet Gelling Glazenburg slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 16.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.92 punten in relatie tot Margreet Gelling Glazenburg. Het aantal van 16.92 punten redelijk laag.

Margreet Gelling Glazenburg 66.12 Punten

Margreet Gelling Glazenburg scoort 66.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.2 punten is Margreet Gelling Glazenburg ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Margreet Gelling Glazenburg 57.9 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Margreet Gelling Glazenburg 57.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Margreet Gelling Glazenburg en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met 0.59 punten verschil scoort Margreet Gelling Glazenburg net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: