Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Maria Isabel Vaz Gomes
Werk & Geld

Maria Isabel Vaz Gomes 36.52 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Maria Isabel Vaz Gomes en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Maria Isabel Vaz Gomes scoort 36.52 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

In de in de categorie Werk en Geld is Maria Isabel Vaz Gomes met 8.6 punten verschil iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 47.25 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 47.25 punten in relatie tot Maria Isabel Vaz Gomes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maria Isabel Vaz Gomes 57.56 Punten

Maria Isabel Vaz Gomes scoort 57.56 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.31 punten scoort Maria Isabel Vaz Gomes beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Maria Isabel Vaz Gomes 21.03 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Maria Isabel Vaz Gomes 21.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Maria Isabel Vaz Gomes en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
Met 25.67 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Maria Isabel Vaz Gomes.
Bekijk ook de Combats tussen: