Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Maria Jesus Alonso Gimeno
Werk & Geld

Maria Jesus Alonso Gimeno 85.38 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Maria jesus Alonso Gimeno 85.38 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Maria jesus Alonso Gimeno en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 49.02 punten is Maria jesus Alonso Gimeno de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Maria jesus Alonso Gimeno de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.26 punten in relatie tot Maria jesus Alonso Gimeno. Het aantal van 9.26 punten behoorlijk laag.

Maria Jesus Alonso Gimeno 97.99 Punten

Maria jesus Alonso Gimeno scoort 97.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 88.73 punten wint Maria jesus Alonso Gimeno met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maria Jesus Alonso Gimeno 67.84 Punten

Maria jesus Alonso Gimeno scoort 67.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Maria jesus Alonso Gimeno en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 13.99 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Maria jesus Alonso Gimeno op Liefdes en Relatie gebied dan Maria jesus Alonso Gimeno.
Bekijk ook de Combats tussen: