Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marieke Glazenburg
Werk & Geld

Marieke Glazenburg 50.93 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marieke Glazenburg 50.93 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Marieke Glazenburg en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 5.51 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Marieke Glazenburg in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 49.49 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.49 punten in relatie tot Marieke Glazenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marieke Glazenburg 72.07 Punten

Marieke Glazenburg scoort 72.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 22.58 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Marieke Glazenburg op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marieke Glazenburg 53.18 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marieke Glazenburg 53.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marieke Glazenburg en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 50.09 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Marieke Glazenburg in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: