Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marieke Van De Glas
Werk & Geld

Marieke Van De Glas 79.9 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marieke Van De Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Marieke Van De Glas scoort 79.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 10.37 punten scoort Marieke Van De Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 99.93 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 99.93 punten in relatie tot Marieke Van De Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marieke Van De Glas 48.75 Punten

Marieke Van De Glas scoort 48.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.18 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Marieke Van De Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marieke Van De Glas 79.99 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marieke Van De Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Marieke Van De Glas scoort 79.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 67.49 punten heeft Marieke Van De Glas duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: