Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marieke Van Der Glas
Werk & Geld

Marieke Van Der Glas 84.65 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marieke Van der Glas 84.65 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marieke Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 19.24 punten scoort Marieke Van der Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 44.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.06 punten in relatie tot Marieke Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marieke Van Der Glas 56.97 Punten

Marieke Van der Glas scoort 56.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.91 punten scoort Marieke Van der Glas beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Marieke Van Der Glas 11.54 Punten

Marieke Van der Glas scoort 11.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 11.54 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marieke Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 34.96 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marieke Van der Glas de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: