Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marielle Vrfeeman
Werk & Geld

Marielle Vrfeeman 17.52 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Marielle vrfeeman 17.52 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.52 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Marielle vrfeeman en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 79.8 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Marielle vrfeeman op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 13.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 13.55 punten in relatie tot Marielle vrfeeman. Het aantal van 13.55 punten redelijk laag.

Marielle Vrfeeman 19.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marielle vrfeeman 19.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.99 punten redelijk laag.

Met 6.44 punten verschil scoort Marielle vrfeeman net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marielle Vrfeeman 19.85 Punten

Marielle vrfeeman scoort 19.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 19.85 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marielle vrfeeman en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 37.25 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marielle vrfeeman de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: