Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mariette Glavimans
Werk & Geld

Mariette Glavimans 70.6 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Mariette Glavimans en Gerard Van IJsselmuiden. Mariette Glavimans scoort 70.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 34.02 punten is Mariette Glavimans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 63.62 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 63.62 punten in relatie tot Mariette Glavimans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mariette Glavimans 51.45 Punten

Mariette Glavimans scoort 51.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 12.17 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Mariette Glavimans in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Mariette Glavimans.
Liefde en Relaties

Mariette Glavimans 23.16 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Mariette Glavimans 23.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Mariette Glavimans en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 62.07 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Mariette Glavimans in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: