Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marijn Van Glabbeek
Werk & Geld

Marijn Van Glabbeek 64.35 Punten

marijn Van Glabbeek scoort 64.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen marijn Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 20.99 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan marijn Van Glabbeek op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 99.47 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 99.47 punten in relatie tot marijn Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marijn Van Glabbeek 67.83 Punten

marijn Van Glabbeek scoort 67.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.64 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van marijn Van Glabbeek de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marijn Van Glabbeek 85.27 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort marijn Van Glabbeek 85.27 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 8.45 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan marijn Van Glabbeek op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: