Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marina Vaz
Werk & Geld

Marina Vaz 11.16 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Marina Vaz 11.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 11.16 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Marina Vaz en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 38.49 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marina Vaz de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 10.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.47 punten in relatie tot Marina Vaz. Het aantal van 10.47 punten redelijk laag.

Marina Vaz 64.11 Punten

Marina Vaz scoort 64.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 53.64 punten is Marina Vaz ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marina Vaz 25.7 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marina Vaz 25.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marina Vaz en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 68.7 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Marina Vaz in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: