Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marinka Glastra Van Loon
Werk & Geld

Marinka Glastra Van Loon 86.95 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marinka Glastra Van loon 86.95 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marinka Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 67.25 punten heeft Marinka Glastra Van loon duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 42.19 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 42.19 punten in relatie tot Marinka Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marinka Glastra Van Loon 73 Punten

Marinka Glastra Van loon scoort 73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.81 punten is Marinka Glastra Van loon de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marinka Glastra Van Loon 67.93 Punten

Marinka Glastra Van loon scoort 67.93 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marinka Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 52.79 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Marinka Glastra Van loon in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: