Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mario Glaudemans
Werk & Geld

Mario Glaudemans 29.83 Punten

Mario Glaudemans scoort 29.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Mario Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 3.28 punten verschil scoort Mario Glaudemans net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 96.91 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 96.91 punten in relatie tot Mario Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mario Glaudemans 8.71 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mario Glaudemans 8.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.71 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 88.2 punten wint Gerard Van IJsselmuiden met gemak van Mario Glaudemans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mario Glaudemans 39.36 Punten

Mario Glaudemans scoort 39.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Mario Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 14.55 punten scoort Mario Glaudemans beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: