Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mario Gsg Eindhoven
Werk & Geld

Mario Gsg Eindhoven 81.48 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Mario gsg Eindhoven en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Mario gsg Eindhoven 81.48 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met 38.28 punten verschil is Mario gsg Eindhoven de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 60.42 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 60.42 punten in relatie tot Mario gsg Eindhoven in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mario Gsg Eindhoven 22.58 Punten

Mario gsg Eindhoven scoort 22.58 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.84 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Mario gsg Eindhoven de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Mario Gsg Eindhoven 61.34 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Mario gsg Eindhoven en Gerard Van IJsselmuiden. Mario gsg Eindhoven scoort 61.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 29.94 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Mario gsg Eindhoven.
Bekijk ook de Combats tussen: