Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marion Glaudemans
Werk & Geld

Marion Glaudemans 76.27 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marion Glaudemans en Gerard Van IJsselmuiden. Marion Glaudemans scoort 76.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 44.62 punten is Marion Glaudemans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marion Glaudemans de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 3.07 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 3.07 punten in relatie tot Marion Glaudemans. Het aantal van 3.07 punten behoorlijk laag.

Marion Glaudemans 18.66 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marion Glaudemans 18.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.66 punten redelijk laag.

Met een verschil van 15.59 punten scoort Marion Glaudemans beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Marion Glaudemans 98.52 Punten

Marion Glaudemans scoort 98.52 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Marion Glaudemans met ruim 92.08 punten verschil, duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: