Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marja Glashouwer
Werk & Geld

Marja Glashouwer 56.04 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marja Glashouwer 56.04 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Marja Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 36.22 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marja Glashouwer de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.31 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.31 punten in relatie tot Marja Glashouwer. Het aantal van 18.31 punten redelijk laag.

Marja Glashouwer 6.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marja Glashouwer 6.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 6.47 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 11.84 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Marja Glashouwer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Marja Glashouwer.
Liefde en Relaties

Marja Glashouwer 3.5 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Marja Glashouwer 3.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 3.5 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marja Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 72.64 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Marja Glashouwer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: