Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marjam Glastra
Werk & Geld

Marjam Glastra 5.22 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marjam Glastra 5.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.22 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Marjam Glastra en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 70.99 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Marjam Glastra op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.99 punten in relatie tot Marjam Glastra. Het aantal van 9.99 punten behoorlijk laag.

Marjam Glastra 18.77 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marjam Glastra 18.77 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 18.77 punten redelijk laag.

Met 8.78 punten verschil scoort Marjam Glastra net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjam Glastra 0.33 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Marjam Glastra 0.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 0.33 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marjam Glastra en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 19.04 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Marjam Glastra op Liefdes en Relatie gebied dan Marjam Glastra.
Bekijk ook de Combats tussen: