Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marjan Glabbeek
Werk & Geld

Marjan Glabbeek 70.5 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marjan Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden. Marjan Glabbeek scoort 70.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 44.68 punten is Marjan Glabbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Marjan Glabbeek de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 10.16 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 10.16 punten in relatie tot Marjan Glabbeek. Het aantal van 10.16 punten redelijk laag.

Marjan Glabbeek 44.81 Punten

Marjan Glabbeek scoort 44.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.65 punten is Marjan Glabbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marjan Glabbeek 16.91 Punten

Marjan Glabbeek scoort 16.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 16.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marjan Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met 3.77 punten verschil scoort Marjan Glabbeek net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: