Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marjan Glandorf Van Wagtendonk
Werk & Geld

Marjan Glandorf Van Wagtendonk 10.86 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Marjan Glandorf Van Wagtendonk 10.86 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 10.86 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Marjan Glandorf Van Wagtendonk en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 85.82 punten heeft gewonnnen van Marjan Glandorf Van Wagtendonk.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 50.83 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 50.83 punten in relatie tot Marjan Glandorf Van Wagtendonk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjan Glandorf Van Wagtendonk 48.09 Punten

Marjan Glandorf Van Wagtendonk scoort 48.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.74 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Marjan Glandorf Van Wagtendonk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjan Glandorf Van Wagtendonk 69.43 Punten

Marjan Glandorf Van Wagtendonk scoort 69.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marjan Glandorf Van Wagtendonk en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 22.5 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Marjan Glandorf Van Wagtendonk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: