Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marjan Van Der Glas
Werk & Geld

Marjan Van Der Glas 43.94 Punten

Marjan Van der Glas scoort 43.94 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Marjan Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 43.46 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marjan Van der Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Marjan Van der Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 74.3 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 74.3 punten in relatie tot Marjan Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjan Van Der Glas 32.98 Punten

Marjan Van der Glas scoort 32.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.32 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Marjan Van der Glas de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjan Van Der Glas 27.75 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marjan Van der Glas 27.75 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marjan Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 70.64 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Marjan Van der Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: