Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marjan Vdvelde Timmermans
Werk & Geld

Marjan Vdvelde Timmermans 48.11 Punten

Marjan VdVelde Timmermans scoort 48.11 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Marjan VdVelde Timmermans en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 12.57 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Marjan VdVelde Timmermans in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 33.53 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.53 punten in relatie tot Marjan VdVelde Timmermans in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjan Vdvelde Timmermans 66.98 Punten

Marjan VdVelde Timmermans scoort 66.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.45 punten is Marjan VdVelde Timmermans de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marjan Vdvelde Timmermans 71.76 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marjan VdVelde Timmermans en Gerard Van IJsselmuiden. Marjan VdVelde Timmermans scoort 71.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 0.91000000000001 punten verschil scoort Marjan VdVelde Timmermans net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: