Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mark Glastra Van Loon
Werk & Geld

Mark Glastra Van Loon 34.45 Punten

Mark Glastra Van loon scoort 34.45 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Mark Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 49.37 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Mark Glastra Van loon de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Mark Glastra Van loon.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 57.76 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 57.76 punten in relatie tot Mark Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mark Glastra Van Loon 81.38 Punten

Mark Glastra Van loon scoort 81.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.62 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Mark Glastra Van loon op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mark Glastra Van Loon 2.15 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Mark Glastra Van loon 2.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 2.15 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Mark Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 38.96 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Mark Glastra Van loon de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: