Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mark Martijn Glaser
Werk & Geld

Mark Martijn Glaser 75.87 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Mark Martijn Glaser en Gerard Van IJsselmuiden. Mark Martijn Glaser scoort 75.87 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 28.91 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Mark Martijn Glaser op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 21.73 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.73 punten in relatie tot Mark Martijn Glaser in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mark Martijn Glaser 15.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mark Martijn Glaser 15.14 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 15.14 punten redelijk laag.

Met 6.59 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Mark Martijn Glaser in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mark Martijn Glaser 42.24 Punten

Mark Martijn Glaser scoort 42.24 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Mark Martijn Glaser en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met 9.12 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Mark Martijn Glaser op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: