Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marleen Glazenborg
Werk & Geld

Marleen Glazenborg 51.21 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marleen Glazenborg 51.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Marleen Glazenborg en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met 6.12 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Marleen Glazenborg in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 75.72 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.72 punten in relatie tot Marleen Glazenborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marleen Glazenborg 51.76 Punten

Marleen Glazenborg scoort 51.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.96 punten scoort Marleen Glazenborg slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marleen Glazenborg 28.2 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marleen Glazenborg 28.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marleen Glazenborg en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 10.97 punten scoort Marleen Glazenborg beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: