Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marlie Vdven Dekkers
Werk & Geld

Marlie Vdven Dekkers 0.93 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marlie Vdven dekkers 0.93 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.93 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Marlie Vdven dekkers en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 86.97 punten heeft gewonnnen van Marlie Vdven dekkers.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 2.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 2.17 punten in relatie tot Marlie Vdven dekkers. Het aantal van 2.17 punten behoorlijk laag.

Marlie Vdven Dekkers 51.57 Punten

Marlie Vdven dekkers scoort 51.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.4 punten is Marlie Vdven dekkers ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marlie Vdven Dekkers 25.06 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marlie Vdven dekkers 25.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Marlie Vdven dekkers en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 18.67 punten scoort Marlie Vdven dekkers beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: