Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Marlon Gladys
Werk & Geld

Marlon Gladys 42.38 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Marlon Gladys en Gerard Van IJsselmuiden. Marlon Gladys scoort 42.38 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Marlon Gladys. Met een verschil van 47.52 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Marlon Gladys de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 15.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.33 punten in relatie tot Marlon Gladys. Het aantal van 15.33 punten redelijk laag.

Marlon Gladys 0.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marlon Gladys 0.56 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.56 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 14.77 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Marlon Gladys in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Marlon Gladys.
Liefde en Relaties

Marlon Gladys 8.9 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Marlon Gladys 8.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.9 punten is heel laag.
Met 29.56 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Marlon Gladys.
Bekijk ook de Combats tussen: