Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Martijn Van Glabbeek
Werk & Geld

Martijn Van Glabbeek 42.35 Punten

Martijn Van Glabbeek scoort 42.35 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Martijn Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 45.17 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Martijn Van Glabbeek de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Martijn Van Glabbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 5.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 5.08 punten in relatie tot Martijn Van Glabbeek. Het aantal van 5.08 punten behoorlijk laag.

Martijn Van Glabbeek 64.23 Punten

Martijn Van Glabbeek scoort 64.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.15 punten is Martijn Van Glabbeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Martijn Van Glabbeek 27.65 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Martijn Van Glabbeek 27.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Martijn Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 27.33 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Martijn Van Glabbeek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: