Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Martin Glas
Werk & Geld

Martin Glas 71.34 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Martin Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Martin Glas scoort 71.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 43.21 punten is Martin Glas de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Martin Glas de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.17 punten in relatie tot Martin Glas. Het aantal van 0.17 punten behoorlijk laag.

Martin Glas 69.03 Punten

Martin Glas scoort 69.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 68.86 punten is Martin Glas ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Martin Glas 4.46 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Martin Glas 4.46 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 4.46 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Martin Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 45.55 punten heeft Martin Glas verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: