Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Martin Glastra Van Loon
Werk & Geld

Martin Glastra Van Loon 6.03 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Martin Glastra Van loon 6.03 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 6.03 punten weinig. Financieel gezien zal Martin Glastra Van loon zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

In deze categorie heeft, met een verschil van 64.85 punten, Martin Glastra Van loon duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 45.08 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 45.08 punten in relatie tot Martin Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Martin Glastra Van Loon 57.05 Punten

Martin Glastra Van loon scoort 57.05 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.97 punten scoort Martin Glastra Van loon beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Martin Glastra Van Loon 12.88 Punten

De aantrekkingskracht tussen Martin Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. Martin Glastra Van loon scoort namelijk maar 12.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met 21.19 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Martin Glastra Van loon.
Bekijk ook de Combats tussen: