Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mascha Van Gimst
Werk & Geld

Mascha Van Gimst 93.83 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Mascha Van Gimst 93.83 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Mascha Van Gimst en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 17.5 punten scoort Mascha Van Gimst beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 39.75 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 39.75 punten in relatie tot Mascha Van Gimst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mascha Van Gimst 4.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mascha Van Gimst 4.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 4.27 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 35.48 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Mascha Van Gimst de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Mascha Van Gimst 68.36 Punten

Mascha Van Gimst scoort 68.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Mascha Van Gimst en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 47.13 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden verloren van Mascha Van Gimst in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: