Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Matthijs Bergevoet
Werk & Geld

Matthijs Bergevoet 91.15 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Matthijs Bergevoet 91.15 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Matthijs Bergevoet en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 66.37 punten heeft Matthijs Bergevoet duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 44.33 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 44.33 punten in relatie tot Matthijs Bergevoet in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Matthijs Bergevoet 12.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Matthijs Bergevoet 12.86 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 12.86 punten redelijk laag.

Met een verschil van 31.47 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Matthijs Bergevoet de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Matthijs Bergevoet 5.7 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Matthijs Bergevoet 5.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.7 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Matthijs Bergevoet en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 90.82 punten verschil, duidelijk gewonnen van Matthijs Bergevoet.
Bekijk ook de Combats tussen: