Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Matthijs Glashouwer
Werk & Geld

Matthijs Glashouwer 3.92 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Matthijs Glashouwer 3.92 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 3.92 punten weinig. Financieel gezien zal Matthijs Glashouwer zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 55.13 punten is Matthijs Glashouwer ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 16.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.56 punten in relatie tot Matthijs Glashouwer. Het aantal van 16.56 punten redelijk laag.

Matthijs Glashouwer 41.81 Punten

Matthijs Glashouwer scoort 41.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 25.25 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Matthijs Glashouwer op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Matthijs Glashouwer 69 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Matthijs Glashouwer en Gerard Van IJsselmuiden. Matthijs Glashouwer scoort 69 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 24.21 punten verschil scoort wint Matthijs Glashouwer in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: