Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Meeuwsen Leeuwarden
Werk & Geld

Meeuwsen Leeuwarden 90.44 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Meeuwsen Leeuwarden 90.44 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Meeuwsen Leeuwarden en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 34.48 punten is Meeuwsen Leeuwarden de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 26.58 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 26.58 punten in relatie tot Meeuwsen Leeuwarden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Meeuwsen Leeuwarden 30.82 Punten

Meeuwsen Leeuwarden scoort 30.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.24 punten verschil scoort Meeuwsen Leeuwarden net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Meeuwsen Leeuwarden 93.15 Punten

Meeuwsen Leeuwarden scoort 93.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met 2.26 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Meeuwsen Leeuwarden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: