Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Melanie Van Der Mee
Werk & Geld

Melanie Van Der Mee 81.23 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Melanie Van der Mee 81.23 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Melanie Van der Mee en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 32.44 punten is Melanie Van der Mee de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 90.33 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 90.33 punten in relatie tot Melanie Van der Mee in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Melanie Van Der Mee 56.57 Punten

Melanie Van der Mee scoort 56.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.76 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Melanie Van der Mee de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Melanie Van Der Mee 5.08 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Melanie Van der Mee 5.08 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.08 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Melanie Van der Mee en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 75.57 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Melanie Van der Mee in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: