Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Meriam Van Der Loo
Werk & Geld

Meriam Van Der Loo 77.73 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Meriam Van der loo en Gerard Van IJsselmuiden. Meriam Van der loo scoort 77.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 77.05 punten heeft Meriam Van der loo met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 73.15 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 73.15 punten in relatie tot Meriam Van der loo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Meriam Van Der Loo 89.76 Punten

Meriam Van der loo scoort 89.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.61 punten scoort Meriam Van der loo beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Meriam Van Der Loo 36.11 Punten

Meriam Van der loo scoort 36.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Meriam Van der loo en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 25.29 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Meriam Van der loo in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: